Het Admarkt Kenniscentrum biedt u alle informatie die u nodig heeft om optimaal resultaat te halen uit uw Admarkt advertenties en/of campagnes. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Admarkt en productverbeteringen.

Mededelingen

Topawards

06-02-15

topawards

Wordt u Topaward winnaar in 2015? Win een bannercampagne op Marktplaats twv 5.000 euro of 750, 500 of 250 euro Admarkt tegoed!

Doet u dit jaar ook mee met de Admarkt Topawards? Het enige wat wij van u nodig hebben is uw unieke succesverhaal. Hoe bent u als ondernemer gestart? Wat is uw ‘key-to-success’? Wat maakt u anders dan alle andere ondernemers in Nederland? Wij horen het graag! Kijk voor alle benodigde informatie hier!

* Inschrijven kan via het inschrijfformulier tot 6 maart 17.00 uur

Wat u kunt winnen:
– Gouden Topaward – Bannercampagne op Marktplaats t.w.v. 5.000 euro
– Zilveren Topaward – Admarkt tegoed t.w.v. 750 euro
– Bronzen Topaward – Admarkt tegoed t.w.v. 500 euro
– Jonge ondernemer – Admarkt tegoed t.w.v. 250 euro
– E-mail het inschrijfformulier naar: topawards@marktplaats.nl

Freelancer of the Year

30-12-14

fotoy

Heeft u zich al aangemeld voor dé freelance competitie van dit jaar? De Freelancer of the Year awards komen er aan en u kunt zich nog steeds inschrijven! Bent u een succesvolle freelancer en bent u trots op uw prestaties van het afgelopen jaar, schrijf je dan snel in via: Freelancer of the Year.

Bij het winnen van deze prestigieuze award maakt u tevens kans op hele toffe prijzen, o.a. een banner campagne op Marktplaats, een jaar lang rijden in een Mini Cooper, een World Ticket naar een bestemming naar keuze of een maatpak!

Onderzoek over nieuwe producten op Marktplaats

02-12-14

Verleid 6.500.000 koopgerichte Marktplaats-gebruikers met nieuwe producten

Uit een onderzoek van InSites Consulting onder bijna tweeduizend Marktplaats-gebruikers blijkt dat bijna 40% van de bezoekers bewust ook naar nieuwe producten zoekt, eveneens zoveel hebben wel eens een nieuw product gekocht via Marktplaats. De keuze tussen de aanschaf van een tweedehands of een nieuw product is bij bezoekers dus nog niet altijd gemaakt als ze op Marktplaats op zoek zijn. Nieuw of tweedehands, het maakt de consument veelal niet uit. Van de 63% die nog nooit bewust voor een nieuw product naar Marktplaats kwam, eindigde 20% toch met de aankoop van een nieuw product. Een goede deal, waar voor je geld; dat is waar het de bezoeker van Marktplaats om gaat. Dagelijks bezoeken 1.3 miljoen unieke koopgerichte consumenten Marktplaats. Adverteren op Marktplaats biedt u de mogelijkheid om consumenten op het juiste moment te verleiden tot het aankopen van een nieuw product. Uw product!

Lees hier verder.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

12-11-14

twittermpz

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Volg Admarkt ook op Twitter: www.twitter.com/mpzakelijk

Nieuwsbrief september is verstuurd

22-09-14

Begin september is de Admarkt nieuwsbrief weer verstuurd. Heeft u hem al gelezen?

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– De populaire zoekwoorden van afgelopen zomer
– Maak kennis met het team van Marktplaats Zakelijk
– Bereid je voor op de feestdagen
– Succesverhaal van Peter van Rossem van Buitenkado

Lees de nieuwsbrief hier.

Vragen of onduidelijkheden? Neem altijd contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Doe mee aan het Shopping2020 onderzoek!

03-09-14

Shopping2020

Iedereen is wel eens nieuwsgierig naar de toekomst. Hoe ziet uw onderneming er uit in 2020? Hoe ziet de winkelstraat er uit, online en offline? Het klinkt misschien ver weg, maar 2020 is al over 6 jaar en zoals we hebben meegemaakt kan er in 6 jaar tijd veel gebeuren. Is er groei, ziet u een overname aankomen of wordt uw bedrijf overgenomen? Misschien is uw bedrijf over 6 jaar in meerdere landen actief? Gaat u het redden in het grote internationale concurrentieveld? Bestaat uw bedrijf in 2020 nog wel?

Doe nu mee aan het onderzoek van Shopping2020 en GfK en ontvang een kortingsbon van €10,- van FonQ.nl en een samenvatting van het onderzoek! Het onderzoek neemt maximaal 5 minuten tijd in beslag. Natuurlijk blijft uw privacy gewaarborgd.

AdvertentiePlanet API-partner van Marktplaats

30-05-14

Marktplaats is een samenwerking aangegaan met AdvertentiePlanet. Klanten van AdvertentiePlanet kunnen daarmee nu ook advertenties op Marktplaats zetten.

Het gaat hierbij om betaalde plaatsingen via Admarkt Topadvertenties. Via een koppeling met de Admarkt API worden de advertenties op Marktplaats geplaatst. Deze koppeling is volledig binnen AdvertentiePlanet geïntegreerd.Dit maakt het mogelijk om plaatsingen, budgetten en statistieken nu ook real-time via AdvertentiePlanet te beheren. Naast Marktplaats heeft AdvertentiePlanet ook een koppeling met de feed van Ebay.nl geïntegreerd.

Een volledig overzicht van onze marketing feed-partners vindt u hier.

Voorkom phishing

01-05-14

Phishing komt steeds vaker voor. Criminelen vissen met nepmails naar uw persoonlijke gegevens (zoals inloggegevens) door u te leiden naar een valse kopie van een echte website.

Ook Marktplaats en Admarkt adverteerders worden incidenteel benaderd door iemand met kwaadwillende bedoelingen. Lees hier alles over wat u tegen phishing kunt doen.

Rozenkelim.nl winnaar Gouden Admarkt Topaward 2014

17-04-14

event

10 april jl. werden de Admarkt Topawards 2014 uitgereikt. Naast een korte visie van Marktplaats Zakelijk en de vlucht die het gebruik van mobiel aanneemt te hebben gedeeld, kwam het inspirerende verhaal van Tony Chocolonely. Met als thema “De weg naar 100% slaafvrije chocolade”.

Daarna was het tijd voor de uitreiking. Dit jaar hebben we dit voor het eerst centraal in een feestelijke setting georganiseerd. Oud-winnaars, ambassadeurs, inschrijvers en genomineerden waren hierbij aanwezig.

Prijswinnaars:
– Jonge ondernemer – E-stunt | Matthijs de Vaan
– Jonge ondernemer – bedsupply.nl | Stan Verhoeven
– Admarkt Topaward BRONS – zwaartafelen.nl | Frank van Reij
– Admarkt Topaward ZILVER – buitenkado.nl | Peter van Rossem
– Admarkt Topaward GOUD– Rozenkelim.nl | Jeroen Slokker

Naast dat wij onze klanten met de prijzen waarderen, proberen wij ook zoveel mogelijk free publicity voor hen te genereren. Diverse interviews zijn binnenkort te lezen in de vakbladen. Ook in de aankomende Admarkt Nieuwsbrief zullen we aandacht besteden aan de Admarkt Topawards.

Creëer uw eigen unieke Verkoperspagina!

07-03-14

Verkoperspagina

Wat is een Verkoperspagina?
Als Admarkt adverteerder heeft u standaard al een verkoperspagina. Dat is de pagina waar al uw advertenties worden weergegeven. Een Marktplaats-gebruiker komt op uw verkoperspagina terecht als via één van uw advertenties wordt geklikt op ‘bekijk alle advertenties’.

Uw verkoperspagina is sinds eind februari uitgebreid met een aantal leuke extra’s, u kunt hem namelijk helemaal personaliseren. U kunt uw bedrijfslogo en een foto toevoegen. Daarnaast is er ruimte voor een uitgebreide beschrijving van uw bedrijf. Binnen 3 minuten heeft u de pagina al gepersonaliseerd. Doe dit direct, zo kunt u zich beter presenteren aan potentiele klanten en kunt u zich beter onderscheiden van uw concurrenten.

Belangrijk om te weten:
– Via ‘mijn gegevens’ in uw Admarkt account past u uw verkoperspagina aan
– Deze service is gratis en altijd aan te passen
– Voeg een profielfoto of logo toe, en een achtergrondfoto
– Het kost u 3 minuten werk

Ga direct naar uw verkoperspagina