Het Admarkt Kenniscentrum biedt u alle informatie die u nodig heeft om optimaal resultaat te halen uit uw Admarkt advertenties en/of campagnes. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Admarkt en productverbeteringen.

Mededelingen

Rozenkelim.nl winnaar Gouden Admarkt Topaward 2014

17-04-14

event

10 april jl. werden de Admarkt Topawards 2014 uitgereikt. Naast een korte visie van Marktplaats Zakelijk en de vlucht die het gebruik van mobiel aanneemt te hebben gedeeld, kwam het inspirerende verhaal van Tony Chocolonely. Met als thema “De weg naar 100% slaafvrije chocolade”.

Daarna was het tijd voor de uitreiking. Dit jaar hebben we dit voor het eerst centraal in een feestelijke setting georganiseerd. Oud-winnaars, ambassadeurs, inschrijvers en genomineerden waren hierbij aanwezig.

Prijswinnaars:
- Jonge ondernemer – E-stunt | Matthijs de Vaan
- Jonge ondernemer – bedsupply.nl | Stan Verhoeven
- Admarkt Topaward BRONS – zwaartafelen.nl | Frank van Reij
- Admarkt Topaward ZILVER – buitenkado.nl | Peter van Rossem
- Admarkt Topaward GOUD– Rozenkelim.nl | Jeroen Slokker

Naast dat wij onze klanten met de prijzen waarderen, proberen wij ook zoveel mogelijk free publicity voor hen te genereren. Diverse interviews zijn binnenkort te lezen in de vakbladen. Ook in de aankomende Admarkt Nieuwsbrief zullen we aandacht besteden aan de Admarkt Topawards.

Win een iPad Mini

17-04-14

Onze marketingafdeling doet een onderzoek dat zich richt op het formuleren van de juiste propositie van een betaalmethode voor webwinkeliers in Nederland.

Doe mee met deze enquête, het invullen neemt maximaal 7 minuten in beslag. Door mee te doen maakt u kans op een iPad mini ter waarde van € 289,-! Meedoen kan tot en met 31 mei 2014. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

U kunt direct meedoen door hier te klikken.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Genomineerden zijn bekend!

27-03-14

De genomineerden voor de Admarkt Topawards zijn bekend en hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Alle inschrijvers ontzettend bedankt dat u uw verhaal met ons wilde delen! Het was ook dit jaar weer heel moeilijk om onze keuze te maken.

Genomineerden voor een Topaward: bedsupply.eu, buitenkado.nl, estunt.nl, rozenkelim.nl en zwaartafelen.nl.

Eervolle vermelding: soundsandvisions.nl, trailerplus.nl, rondomton.nl, smartalarm.nl, cameraenoccasion.nl, pick-upnaalden.nl, clubstores.nl.

Op donderdag 10 april maken we tijdens de prijsuitreiking de winnaars bekend. De genomineerden winnen sowieso maar welke prijs blijft nog een verrassing. Middels een officieel persbericht laat Marktplaats Zakelijk weten welke ondernemer de gouden Admarkt Topaward heeft gewonnen en welke Topawards de andere genomineerden hebben gewonnen.

Creëer uw eigen unieke Verkoperspagina!

07-03-14

Verkoperspagina

Wat is een Verkoperspagina?
Als Admarkt adverteerder heeft u standaard al een verkoperspagina. Dat is de pagina waar al uw advertenties worden weergegeven. Een Marktplaats-gebruiker komt op uw verkoperspagina terecht als via één van uw advertenties wordt geklikt op ‘bekijk alle advertenties’.

Uw verkoperspagina is sinds eind februari uitgebreid met een aantal leuke extra’s, u kunt hem namelijk helemaal personaliseren. U kunt uw bedrijfslogo en een foto toevoegen. Daarnaast is er ruimte voor een uitgebreide beschrijving van uw bedrijf. Binnen 3 minuten heeft u de pagina al gepersonaliseerd. Doe dit direct, zo kunt u zich beter presenteren aan potentiele klanten en kunt u zich beter onderscheiden van uw concurrenten.

Belangrijk om te weten:
- Via ‘mijn gegevens’ in uw Admarkt account past u uw verkoperspagina aan
- Deze service is gratis en altijd aan te passen
- Voeg een profielfoto of logo toe, en een achtergrondfoto
- Het kost u 3 minuten werk

Ga direct naar uw verkoperspagina

Admarkt Topawards inschrijving is gestart!

28-01-14

De eerste inschrijvingen zijn binnen, maar we willen er nog meer! Mee doen is gemakkelijk. Helpt de inzet van Admarkt Topadvertenties u aan meer omzet of een grotere naamsbekendheid? Deel dan uw succesverhaal met ons.

Klim in de pen en vul het deelnameformulier in. Klik hier voor alle informatie. Er zijn mooie prijzen te winnen en vaak veel gratis PR.

Wij zien uw succesverhaal graag tegemoet!

ta-5jaar150

Webwinkel Vakdagen 2014 groot succes!

27-01-14

Vorige week vonden de Webwinkel Vakdagen plaats met het hoogste aantal bezoekers ooit, ruim meer dan 10.000. Ook wij hebben vele trouwe klanten en potentiële nieuwe klanten mogen ontvangen op onze stand.

Silent seminar Silent seminar

Wij kijken terug op een geslaagde beurs. Zo heeft de barrista dame wel honderden verse cappuccino’s gemaakt, de Silent Seminars met onze ambassadeurs werden goed bezocht en ons beursteam heeft vele vragen beantwoord en/of advies gegeven.

Webwinkel vakdagen kenniscentrum Stilte voor de storm…

Wij willen u bedanken voor uw komst! Heeft u ons misgelopen, maar heeft u wel een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 00 826 26 (lokaal tarief). Ons klantenteam staat voor u klaar.

Deze week de Webwinkel Vakdagen – Kom ook langs

20-01-14

Op woensdag 22 januari en donderdag 23 januari vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.
Een beurs vol met interessante stands en diverse presentaties voor online ondernemers.
Ook Marktplaats Zakelijk is aanwezig met een stand en wij heten u graag van harte welkom!

Kom bij ons langs en wij beantwoorden uw vragen of geven u desgewenst advies. De verse koffie staat voor u klaar!

Klik hier voor een gratis toegangskaart
Klik hier voor korting op uw parkeerkaartje en gebruik actiecode: WWV-14
Klik hier voor korting voor de NS kaart

De winnaars zijn bekend!

13-12-13

De actieperiode van de PostNL-actie is gesloten. Vele Admarkt-gebruikers hebben hun unieke promotiecode die ze hebben ontvangen bij gebruik van de Online Verzendservice van PostNL ingevuld op de actiepagina om kans te maken op een jaar lang Admarkt tegoed. Bekijk hier wie de winnaars zijn!

postnl_logo[1]

Admarkt op Flavourites Live Business!

18-11-13

FLB
22 en 23 november vindt het Flavourites Live Business event plaats voor webwinkeliers. Voor deze webwinkeliers worden seminars, workshops en lezingen gegeven. Admarkt is ook aanwezig. Komt u langs? Onze Admarkt-experts staan klaar om u tips en trics te geven voor uw huidige advertenties!

Marktplaats gastheer expertgroep Online Ondernemen op Shopping2020

21-06-13

Het onderzoeksprogramma Shopping2020 heeft als doel om een toekomstvisie op de online verkoop van producten en diensten te ontwikkelen in een breed maatschappelijk perspectief. ‘Hoe shopt de consument online in 2020 en welke acties moeten worden ondernomen op nationaal, branche- en bedrijfsniveau opdat online ondernemend Nederland hierop succesvol in kan spelen?’ is de vraag die centraal staat in het Shopping2020-programma. Circa 200 experts verdeeld over 19 expertgroepen zullen vanuit verschillende invalshoeken een bijdrage leveren aan het beantwoorden van deze vraag.

Shopping2020 is het gemeenschappelijk onderzoeksprogramma van Thuiswinkel.org. Zij kijken samen met diverse brancheorganisaties naar de toekomstige veranderingen in de markt. Marktplaats is de gastheer in de expertgroep Online Ondernemen.